Follower

Monday, August 31, 2015

..Pengalaman bersalin yg ke 4..

Assalamulaikum..SelamatHari kemerdekaan yg ke 58..


lama dah bersawang blog ni.. hari ni 31.08.2015.. entry bawah ni dibuat masa dlm pantang.. c lama x berkepuh dlm draft..skang baby pun dh nk masuk 10 bulan..hihi..


so kasi post aje la ini entry..


"Salam..


rasanye mcm rajin nak update blog..lama dah x bercerita kat sini..byk yang berlaku kat sekeliling tp x berkesempatan..huhu.. padahal klu rajin update blog dpt gak ckit imbuhan dr Nuffnang..hihi.. x pe lah.. 


nak wat camne.. Aku yg dulu lain..Sekarang dah lain.. hihi.. Anak dah 4.. byk mende nak kene buat.. ni dalam pantang boleh duk ngadap tenet selalu.. :)


k lah nak saje nak share story pengalaman bersalin anak ke 4 ni..Alhamdulillah walaupun bersalin kali  ni secara pembedahan..tapi syukur dah selamat menghadapi saat2 ketakutan kene operate.. :)


ye la, mau nye x takut,, tiga2 sebelum ni normal.. tapi kali ni operate mau x gelisah.. start tau dah lama mungkin bersalin operate sbb baby songsang..tapi tetap berdoa harap2 baby pusing..tapi nak buat camne, dah ditentukan Allah cara operate pulak baby nak kuar kali ni.."


Monday, April 20, 2015

..Qaseh Gold Makanan Sunnah Terbaik..

Salam..

Qaseh Gold Produk Ana Edar..Siapa pernah dengar? Siapa dah cuba? 
Jom Jaga Kesihatan dengan Makanan Sunnah..

Info lanjut boleh whatsapp laju2 013-3506131 / 9131..


Kalau belum..Cubalah..Pelbagai Makanan Sunnah hanya dalam 1 botol..

*Qaseh Gold Kekanda Untuk Lelaki - RM71.90

*Qaseh Gold Adinda Untuk Wanita - RM71.90

*Qaseh Junior Untuk Anak - RM60.00

*Sole Pati Garam Mineral - RM52.00

*Garam Masakan - RM15.90


Kandungan dalam Qaseh Gold Kekanda & Adinda..



Garam Mineral untuk minuman dan juga Masakan..


Antara testimoni customer..In Sya Allah akan update lagi..



Sunday, November 23, 2014

..Myvi 1.3 Auto untuk disewa..

Salam..

Iklan..

Jika ada yg mencari kenderaan untuk disewa..

Kereta Sewa Sentul.. Teknopadu services..

Jangan risau, Kami Syarikat berdaftar..

boleh hubungi.. call/whatsApp : Lie 013-3509131

MYVI 1.3 Auto 
Monday - Thursday RM110/Day 
Friday - Sunday RM120/Day


Untuk Urusan Sewa Pandu
Sila Sediakan Salinan Wajib dibawah:

1)My Kad / Passport
2)LESEN MEMANDU Yang SAH
3)Salah satu:-KAD PEKERJA/PELAJAR / BIZ KAD / SLIP GAJI / SURAT BEKERJA/BELAJAR 4)Salah Satu Bil Semasa:- Air/Elektrik/Astro/Telco

Thursday, November 20, 2014

..Viva Elite Auto untuk disewa..

Salam..

Iklan..

Jika ada yg mencari kenderaan untuk disewa.. 

Kereta Sewa Sentul.. Teknopadu services.. Jangan risau, Kami Syarikat berdaftar..

boleh hubungi.. call/whatsApp : Lie 013-3509131

VIVA Elite Auto
Monday - Thursday RM90/Day
Friday - Sunday RM100/Day


Untuk Urusan Sewa Pandu 
Sila Sediakan Salinan Wajib dibawah: 

1)My Kad / Passport 
2)LESEN MEMANDU Yang SAH 
3)Salah satu:-KAD PEKERJA/PELAJAR / BIZ KAD / SLIP GAJI / SURAT BEKERJA/BELAJAR 4)Salah Satu Bil Semasa:- Air/Elektrik/Astro/Telco

Thursday, August 21, 2014

..Kereta Sewa Sentul..

Assalamualaikum..Slamat thgr..

just nak share..

klu ada sesiapa yg ingin cari kereta untuk disewa boleh la contact no dibawah ye..

sebarang pertanyaan pasti akan dijawab..
KERETA UNTUK DISEWA..
Myvi 1.3(A) - RM110.00
Wira 1.6(M) - RM100.00
Viva 1.0(A) - RM90.00

Harga sewa boleh di runding jika disewa banyak hari..

Untuk Urusan Sewa Pandu
Sila Sediakan Salinan Wajib dibawah:

1)My Kad / Passport
2)LESEN MEMANDU Yang SAH
3)Salah satu:-KAD PEKERJA/PELAJAR / BIZ KAD / SLIP GAJI / SURAT BEKERJA/BELAJAR
4)Salah Satu Bil Semasa:- Air/Elektrik/Astro/Telco
 

Sunday, June 22, 2014

..Chocodate..

Salam..

Chocodate..
Kurma Berisikan Badam bersalut Coklat

Ramadhan bakal tiba..Jom sajikan permulaan berbuka puasa dengan CHOCODATE..


Berminat sila hubungi no. yg tertera yer.. Pembelian yang banyak pasti ada DISKAUN.. :)

Sunday, June 08, 2014

..Kereta Untuk Disewa..

Assalamualaikum..Slamat thgr..

just nak share.. biz yg en asben baru jebak kan diri..

kiranya klu ada sesiapa yg di KL atau yg dtg bercoti ke KL..ingin cari kereta untuk disewa boleh la contact no dibawah ye..

sebarang pertanyaan pasti akan dijawab..


KERETA UNTUK DISEWA..
Myvi 1.3(A)
Wira 1.6(M)

RM120.00/Day
RM10.00/Hour

RM300.00/3 Days
RM630/1 Week 

Untuk Urusan Sewa Pandu
Sila Sediakan 4 Salinan Wajib :
1)My Kad / Passport
2)LESEN MEMANDU Yang SAH
3)Salah satu:-KAD PEKERJA/PELAJAR / BIZ KAD / SLIP GAJI / SURAT BEKERJA/BELAJAR
4)Salah Satu Bil Semasa:- Air/Elektrik/Astro/Telco

..Blog dah bersawang..

Asslammualaikum..slamat tghr..

lama sgt dah x update apa2 dicni.. ibu beranak 3, bekerja, n skang Alhamdulillah tgh pegnen utk yg ke 4..rezeki Allah swt..skrang sgt x cukup masa nak berceloteh kat cni..huhu..

kehidupan tak mungkin sama setiap masa kan.. harus dilalui diredah wlu apa pun yg berlaku..hanya Allah swt yg maha mengetahui segalanya..


errmmmm..bila cek balik byk nye la post yg tak di posting..huhu..nnt nk post jer la wlupun dh lama..hihi