Thursday, December 10, 2015

Qaseh Gold MENCEGAH dari penyakit

Kesihatan sesuatu yang tidak diniagakan

Tak tersenarai di bursa saham
Tak masuk dalam bidaan


Cumaaa......

Bila sihat dah hilang.

Ganti dengan PENYAKIT, masa ni baru ada urus niaga

Beli ubat
Beli rawatan
Beli supplements

Beli segala gala yang promoter jual semata mata nak SIHAT tu pulang balik dalam badan..

Ini kisah sihat. Kan lebih cun jika kita cegah penyakit datang?

Lagi bagus siapkan "perisai" awal awal. Amalkan Makanan Sunnah setiap hari.

Insya Allah dengan Qaseh Gold memudahkan kita membudayakan makanan sunnah setiap hari.


Ehem. Ehem...
Mulai tahun depan, ubat naik harga.


Jangan buat buat pengsan pulak tengok bil klinik ya !


Salam Sihat Semua !



Wednesday, December 09, 2015

SOLE Pati Kristal Garam Mineral..pesakit buah pinggang beransur baik

SOLE Pati Kristal Garam Mineral..  mengandungi 84 elemen mineral lebih banyak dari yang lain..

 :-) teringat pengasas en Borhan cerita..

»@ Ada pesakit buah pinggang yang rosak kedua dua buah pinggang..dan menjalani dialisis..

»@ berkat konsisten mengamalkan sole,  pesakit dapat mengurangkan bilangan dialisis yg dilakukan setiap minggu..dan ada yang makin beransur baik..

Apa yang kita buat.. yang penting ihktiar.. dan mengamalkan dengan konsisten..in sya Allah baru lah nampak kesannya..

info lanjut pm/whatsapp 0133506131 :-)


Monday, December 07, 2015

Qaseh Gold Makanan Sunnah, Mencegah lebih baik dari merawat

Ramai orang amik mudah.. tapi inilah Hakikat kenapa kita perlu SIHAT..

Untuk apa..untuk....

/ Ibadah..
/ Anak-anak..
/ Diri sendiri..
/ Pasangan..
/ Tanggungan..
/ Tidak mahu menyusahkan orang lain..

Kesihatan perlu dijaga..
bukan setelah tidak sihat baru dijaga..

Bertindak lah..Melabur lah.. pada jalan yang betul..

/ Tak guna bergaji besar, kalau badan sakit.
/ Tak guna berharta banyak, kalau badan sakit.
/ Tak guna muka cantik putih melepak, kalau badan sakit..
/ Tak guna badan ramping slim melim, kalau badan sakit.

kerana semuanya tak BERFUNGSI kalau kita tak mampu berbadan sihat..

FIKIR FIKIR KAN..

Makanan Sunnah mengandungi pelbagai kebaikan..  itulah Qaseh gold..

PM untuk info lebih lanjut.. Whatsapp 0133506131..

Mencegah lebih baik dari merawat.. yang penting kita berusaha untuk menambah baik kesihatan diri dan keluarga :-)




Saturday, December 05, 2015

Kereta sewa Sentul

Harga Kereta Sewa Semasa:-MYVI 1.3 Auto
- RM120 Sehari.

 VIVA Elite 1.0 Auto
- RM100 Sehari.
 
Wira Manual
- RM110 Sehari

Untuk Urusan Sewa Dan Pandu Dokumen yang diperlukan:-

1) 1 salinan kad pengenalan @ passport (depan belakang)

2) 1 salinan lesen memandu/driving license (depan belakang)

3) 1 Salinan Kad Pekerja @ Business Card bagi Staff Syarikat / Kad Pelajar bagi Pelajar(IPTA/IPTS)

4) 1 salinan bil utility (TNB/air/astro/TM)

5) 1 salinan kad pengenalan @ passport PENJAMIN-Orang Kedua (kawan, isteri, adik, dll)

-Lokasi Kereta Bandar Baru Sentul

-Untuk lebih lanjut boleh WhatsApp:-  013 3509131(En. Lie)   |   Call/SMS:- 018 3809121(En. Lie)



Thursday, December 03, 2015

Apa itu Qaseh Gold?

Qaseh Gold..

Merupakan makanan tambahan berorientasikan Sunnah yang telah diformulakan untuk memberi lebih kesan baik bagi sistem imuniti tubuh badan kita.

Makanan Sunnah ini juga diperkayakan dengan prebiotik yang berfungsi membantu sistem pertahanan badan ketika “memerangi” sesuatu penyakit..

Jom Sebarkan Manfaat dan ambil manfaat dari Makanan Sunnah tinggalan Nabi kita, Nabi Muhammad saw..



Wednesday, December 02, 2015

Sole Pati Kristal Garam mineral untuk pesakit kencing manis

Assalamualaikumm.. Selamat tengahari..

Pesakit kencing manis.. yang kakinya dah luka dan berulat..dicuci dengan air campuran Sole, akhirnya luka bertambah baik dan tumbuh daging baru..

Alhamdulillah dapat dibantu dengan SOLE PATI KRISTAL GARAM MINERAL..
Kaya dengan 84 mineral yang membantu untuk menyerap zat2-dan vitamin ke dalam tubuh badan..

Jangan Bertangguh lagi..Berihktiar lah..

PM untuk info lanjut...Whatsapp 0133506131


Qaseh Gold Premier untuk wanita Hamil

Anda Pregnant...?

Bagus ambil Qaseh Gold Premier...

♥ tinggi kalsium... baik utk menyokong tulang belakang ibu yg hamil dan baik utk tulang bayi.
♥ tinggi serat... dapat mengelakkan ibu drpd sembelit... struktur tubuh ibu mengandung menyebabkan proses pencernaan lambat dan sangat2 memerlukan serat utk melancarkan proses pencernaan.
♥ tinggi antioksidan... antioksida ialah mengelakkan drpd kerosakan sel... ibu yang hamil akan membekalkan sel2 kpd janin bagi proses janin membesar dgn sihat dan sempurna..
♥ ada 7 makanan sunnah termasuk kurma yg akan membentuk minda dan perasaan bayi menjadi lebih bijak dan tenang... biasanya anak2 yg lahir drpd ibu2 yg amalkan makanan sunnah, bayi mereka tidak meragam dan tidak terkena sawan tangis.
♥ Mudah bersalin... dan cepat sembuh... rata2 feedback drpd ibu yg amalkan Qaseh Gold Premier menceritakan pengalaman bersalin yg mengembirakan... proses kelahiran lebih lancar dan mudah.

Kalau isteri anda sedang hamil sekarang, hadiahkanlah mereka QASEH GOLD PREMIER...

Kalau anda seorang ibu yg sedang Hamil... anda perlu amalkan QASEH GOLD PREMIER utk kesihatan anda dan bayi anda...

Dapatkan Qaseh Gold Premier drpd consultant Qaseh Gold....

Pm/WhatsApp :-) info lanjut_berminat_0133506131 :-)