Sunday, February 22, 2009

...Majlis sambutan hari jadi ina...


uhh penat nye semalam...ina nye keje la ni...hehe...hr jd ina 19hb 2. tp semalam br leh wat...sbb cuti kan...erm ni la suasana nye...siap gantung benda ni lagi...tp ni org sponsor...gantung je la...tak de belon2 pun...org besornye besday...


ni la rezeki nye...masak simple je...mihun goreng, mee goreng, nugget, kentang goreng,bubur kacang,tapai,agar2, n yg lain2 lah...yg ringan2 nye mknan...ni seme sponsor adik beradik ckit sorang...


ha ni la empunye bdn yg sambut besday...kek ditaja oleh along aku ngan aweks dia kot...merangkap bakal kakak ipar aku nnt...yg sebelah ina tu diva menceriakan family kitorang...haha..ahaks...kwn along aku n kak maria...


ni la antara tetamu yg menghadirkan diri...haha...kwn2 aku pun ade, angah n hband dia, ateh ngan tunang dia, adik tak pat dtg dia lik kg...yg selain nye kwn2 ina ngan kwn mak ayah aku...


ha ni time nk bukak hadiah...boole tahan la hadiah yg dia dapat...ade hadiah bantal, tuala, dompet, mug, n yg best nye dpt 2 beg tangan...1 member aku ateh bg...n 1 lg handbeg kak maria bg, gambar tak sempat aku nk amik bateri dh abis...huhu...pas tu ibu izzul bg t-hirt, punye la dasat, balut hadiah cam besor, tp rupa2nye besor ngan paper je...haha...tp yg paling best lg dapat buah tembikai...hahaha...erm tak delah yg tu abg band ina bwk buah tangan...pas tu abg tu bg duit kat ina termasuk la aku bg duit jer...

erm tgk la anak buah aku...org cebuk...dia pun cebuk gak...hehe...ummmuuuaaaaaaaahhh...

erm aku ngan lie pun dh letih time ni...org dh lik kitorang pun dok la lepak...pas tu ape lg sesi mengemas la pulak...

kt bwh de video pendek je...

video

No comments: