Friday, April 24, 2009

...Sesajer nk update...hehe...


erm hr ni aku saje nk update...sbb takde wat ape kt opis...rehat ari jumaat cam ni la tambah lak br dpt gaji...seme org tak dok kat opis...seme kuar bersoping...hehe...
---........................................---
huhu...tinggal la aku tak tau nk wat ape...tp ade la jugak 2 org opismate yg tak kuar...
---........................................---
ni nk cite skit pasal mlm td...mlm td aku layan hindustan la...nk tgk keliwon takut...so aku layan astro tgk channel ZEE...
---........................................---
hehe...hindustan la...cite ni aku tak penah tgk...tp sbb pelakon lame...aku tgk la...salman khan ngan kareena kapoor...sorang lg heroin tak kenal la pulak...erm gambarnye pun takde dlm foto nih...
---........................................---
sbb ape aku nk cite dlm blog nih??? Seeeebab...aku rasa ok la cite nye n yg paling pentingnye sedih la cite ni sbb tak berakhir dgn happy ending...huhu...
---........................................---
Kisah nye camni...sipnosis la lebih kurang... Cinta yg tak kesampaian... SALMAN ni memang cintan gila kat heroin ni...dlm cite namenye MAYA...mcm2 salman buat nk dapat kan maya nih tulis I LOVE U besar2 dlm bilik maya, sbb dpt curi masuk...tulis besar2 kat atas jln raya n last tulis kat papan iklan yg besar tu I LOVE U...sampai ugut bunuh diri bakar dgn petrol klu maya tak ngaku cintakan salman...mula2 maya takleh trima sbb maya nk jd biarawati...tp bile salman nk bunuh diri baru maya ngaku yg dia cintakan salman...
---........................................---
alkisahnye pun mula bila dh cintan cintun...maya balas balik kat salman ape yg dia dh buat...mula2 maya kata dia tak pandai tunggang kuda...salman ajar n paksa maya naik kuda, maya naik n pura2 tak dpt kawal kuda...salman pun lari kejar kuda smpai bwh bukit maya gelak n bgtau dia tipu tak pandai bawak kuda...
---........................................---
yg kedua, maya kata tak pandai bawak kete...salman ajar lg n paksa bwak kete...mula2 wat takut bwk kete, pastu tipu konon tak leh kawal kete...bwk laju2 n brek mengejut...pas tu maya kata tu blasan sbb buat dia dulu...hehe...
---........................................---
n lastly yg sedih nye ari derang nk kawin, mlm sblum nk kawin salman wat party tepi kolam...lepas nyanyi2...biasa la kan...maya dok tepi kolam...kata nape ikan bole berenang tp dia tak bole...salman kata jgn tipu dia lg...kali ni dia takkan caye klu maya kata tak pandai berenang...salman pun angkat n campak dlm kolam...pas tu salman g bayar bil kat konter...bila dia balik kat kolam tgk maya dah mati lemas...huhu...sian nye...
---........................................---
Esoknye hr derang nk kawin dh jd hr pengebumian maya...salman sedih sgt sampai lalat hinggap kat pipi maya pun dia marah...n terus jd sakit jiwa...n masuk hospital sakit jiwa...
---........................................---
rupanye cite tu diimbas oleh kareena yg dia baca dlm diary salman n report hospital tu...kareena ni dokter n anak tuan nye hospital...kareena la yg cuba n berusaha nk pulih kan salman...dgn bantuan jackie shrofff sbg dokter jugak...
---........................................---
tolong nye tolong pas tu dia lak jatuh cinta kat salman...1 hari derang bwk salman kuar jln2 n buat mcm yg penah salman wat kat maya...1st kareena tulis i love u besa2 kat cermin kete,pas tu kat dlm bilik...pastu nyanyi lagu yg derang penah nyanyi kot...pas tu salman nampak kareena mcm nmpk maya...lari2 kejar2...salman terjatuh n guling2 kt bukit tu...kpale pun terhantuk kat pokok...
---........................................---
bile kat hospital bile salman dh tersedar dia dh ingat seme...pas tu dia pun dh ok n bile dia tahu kareena nangis sbb takut salman kuar sepital n dh tau kareena cintakan salman, salman pun kata dia akan bwk kareena nnt bile dh kuar n kawin...
---........................................---
tp malangnye bapak kareena tak ske...sbb dia nk kawin kan dgn org lain dan taknak salman sbb bekas pesakit jiwa...bila bapak kareena tau derang bercinta bapak kareena kurung salman...n tak nak bg sijil utk istiharkan salman dh sembuh n sihat...
---........................................---
n part yg last skali sedih...bile bapak kareena bwk salman g bilik bedah lepas dh suntik ubat penenang...mlm tu sepatutnye kareena n jackie nk slamat kan salman tp tak sempat sbb jackie tgk kat katil salman dh terbaring kaku je...bapak dia buat sesuatu...potong urat...kat bwh cuping telinga...salman jd mcm org koma...dia tak boleh gerak, tak leh ckp, mata terbukak, tp dia fhm ape prg ckp...jackie kata dia tak boleh slamatkan dh salman...jd nekad bunuh salman dgn tutup muka dgn bantal...sbb dia kata slaman dh mcm org hidup yg dh mati...pas tu nmpak air mata salman meleleh kuar...huhu...
---........................................---
pas bunuh, jackie g bilik bapak kareena n bagitau dia dh bunuh salman n suruh report polis...dia tak kisah masuk penjara...sbb sian kat salman...bapak kareena terkejut...n pas tu kareena terdengar dr depan pintu...kareena pun terkejut...pastu kareena pun jd sakit jiwa gak...nombor baju yg salman pakai nombor 36, nombor tu juga yg kareena pakai...bapak kareena lak tgk kareena dgn sedih dr tingkap je...huhu... padan muka bapak dia...wat lg...hehe...tp tu la tu kan lakonan je...
---........................................---
bg aku la klu dlm dunia realiti cam tu...sedih ape...cinta yg tak sampai...smpai leh jd gila...tu tandenye cinta sejati...tp dlm cite tu pun salman jd gile pun sbb dia tak caya awek dia mati atas sbb dia yg wat...huhu...tp bg aku la sedih klu org lain mungkin tak...haha...
---........................................---
kira best r tgk cite smlm...dr tgk cite hindustan yg pelakon2 seme baru nih...hehe k la tu je...
panjang nye story aku...tu dh abis pendek la tu...cite 3 jam nye..hehe
---........................................---

1 comment:

yginsaf.com said...

kyon ki tewww.. ammvoiii