Monday, April 27, 2009

...Ye ye... dapat hadiah...

Ye ye...ari ni dpt adiah la...hehe...mmg la bese2 jer...tp ok la wat sronok2...hehe...

Adiah ni dpt sbb aku rajin sesangat jwb soalan kuiz tsssb buletin edisi ke 14...sesajer narnye...

Name pemenang kuar dlm buletin edisi ke 15...tapi teringat nk cek sape menang kuiz ke 14, masa buletin ke 16 dh kuar...pas tu ape lagi...tuntut la adiah...ahakss...

...................................

ha...ni la hadiah nye...mug, bola span, pen, note book, beg kaler oren tu n yg comel kaler pink tu ape ntah namenye leh wat gantung kat hpone...

N ni la soalan kuiz yg aku jawab...jawapannye tak de la...sbb aku tak simpan pun emel kuiz nih...senang je...soalan berdasarkan apa yg tersiar dlm buletin...Siapa cepat jawab n tepat jawapan, dia la menang...
...................................

SOALAN UNTUK KUIZ:

1) Terdapat 2 Anugerah yang telah diraih oleh TSSSB dalam Technology Business
Review ASEAN Awards 2008. Sebutkan 2 anugerah tersebut.

2) TMpoint Labuan merupakan cawangan ke berapa dibuka oleh TSSSB?

3) Pada 24 September 2008, Unit ITS telah melancarkan 1 program aplikasi yang
digunakan untuk berkomunikasi secara maya. Apakah nama aplikasi tersebut?

1 comment:

yginsaf.com said...

tahniah..

btw, about your request on my blog tadikks..
copy paste vollee jakss - tapi kena bagi credit kat me yg inih nooo.. tapi kalo blog ko tak meletopp nanti, jgn nak salahkan me larr fulakkks .. veryyy derrr