Monday, May 11, 2009

...Sambut Hari Ibu...

10 Mei mmg seme tau kan hari ibu...jadi family aku pun tak ketinggalan menyambut hari ibu...

....................................

So mlm td aku seme beradik berkumpul kat umah mak bapak aku tuk sambut hari ibu...cuma sorang je yg takde... nuar adik yg ke-5, sbb kat johor...cian dia...nak wat camne kene berkhidmat tuk negara...tapi tak pe masa makan2 tu along aku wat 3G ngan nuar...so nampak la ape yg kitorang mkn n nuar yg tgh dating kat Danga Bay tu...haha...

....................................

kali ni wat kat umah je...tak mkn kat luar pun...so seperti biasa ina ngan aku yg kene bgtau adik beradik yg lain...n yg g membeli makanan along aku...hehe...kitorang share2 la...

....................................

....................................

Ni lah kek nye...perasa oren...tak tau along aku beli kat ne...tapi sedap la...

....................................



....................................

ha ni la mak aku...tgh nk tiup lilin n potong kek...gambar tak clear...sbb wat mlm...

....................................

....................................

ni lah satu satunye menu mlm td...hehe...aku yg cadang kan beli Sate Kajang...n trus di persetujui...ye la...sblum2 ni asik fast food je...kfc pizza...tukar la pulak sate...n minuman air gas jer oren, strawberry n ape ntah 1 lg......gambo air nye tak amik...tp gambo ais nye ade...ahaks...ape2 pun seme plan dh slamat berjalan...
....................................

1 comment:

yginsaf.com said...

kasih mak membawa kesyurga, kasih bapak takdok tolok bandingnyerrr.. 3G memang leh wat sekodeng kannns.. ehehe