Wednesday, June 24, 2009

...Sambut hari bapa...

Selamat Hari Bapa...hehe...ahad lepas kan hari bapa...tp kitorang tak berkesempatan nk sambut ari tu...sbb masing2 adik beradik aku ade hal...

.........................................

So ari isnin mlm tu kitorang g la mkn2 kat Restoran Nelayan Titiwangsa...along aku dh tak tau nak beli apa narnye...so dia cadangkan mkn kt luar je la kali ni...

.........................................

So lepas dh kompem ngan seme adik beradik kitorang pun g la mkn kat situ...aku n lie dtg lmbt ckit...dkat kul 9 br sampai...sbb aku kene wat BSP kul 8.30mlm kt klinik...

.........................................

Bila sampai seme dh ade..n dh mkn pun...hehe...cuma sorang je adik beradik yg takde, pendi...sbb dia kursus felda 5 bulan...slalu nye nuar yg takde sbb kt johor...kali ni bila nuar ade sbb cuti xcident ari tu...pendi lak yg tak de...tp tak pe la mak aku kata pendi lik ari jumaat nih...

.........................................

.........................................

erm aku n lie pun ape lg...bila smpi tanpa berlengah terus bedal la...ye la...kul 10.30 dh nk kene bla...kul 11 restoran tutup...
.........................................

.........................................

erm tgk la penuh atas 2 table nih...n pas tu kitorang nye meriah la mkn wat mcm umah seniri je...hehe...kejap bangun kejap duduk...abis lauk amik lagi...hehe...mkn ckit nnt rugi...so seeebat la...Seefood yg jd mknan utama...

.........................................

.........................................

erm bila seme dh rede...mkn pun stop kejap biar trun mknan dlm perut...so budak restoran tu pun tanye abg aku nk bwk kek kuar ke tak...so seme dh ready...kek pun dtg...n pas tu ade announcement dr DJ rest tu tuk ayah aku...Happy Father Day...

.........................................

.........................................

So ape lagi sesi potong kek n tangkap gambar...gmbr along n kak maria tak de lak...sbb tgh snap gambar...

.........................................

.........................................

erm tgk la liiiicin...berlapis lapis pinggan ha...tu yg penuh kulit udang tu...aku la yg punye n lie...hehe...pas tu ape lgi bayo n balik la...kedai nk tutup...rege bil leh tahan gak la...dkat RM300++ la...erm fhm2 la kan rege nye 1 kpala dh brape...tp tak pe la bak kata mak aku skali skala je...hehe...
.........................................

2 comments:

ai said...

Feberet aku stimbot ni!

liessa said...

waa...my feberet 2...