Saturday, July 25, 2009

...Waa...Soping, soping n soping...


Uiisshh...bole ke tajuk aku camni nih...cam la banyak no aku soping...hehe...tak r byk...narnye sesaje je nk cite bab nih...takde mende nk update so aku update la cite nih...lg pun manyak ari dh tak update blog aku nih...sian dia...huk huk huk...
......................................................
tapi bukan la aku sorang yg soping...aku n my lovely husband la...k la 1st story pasal ari selasa lepas...cian lie...dh lame narnye dia nk tukar hp...baru skang dapat...hehe...dia sronok aku pun sronok...
......................................................
ari slasa ari tu lpas lik keje, aku ikut lie g beli hp...dia dh tau hp ape yg dia nak...so g kedai senang je trus cr model nih n tanya rege...so bile dh jumpa kedai yg ok trus beli la...
......................................................
ni la hp nye...Sony Ericsson C501...RM bole la tahan...pas tu dpt skali ngan memory kad 2gb n yg seangkatanye la...ade 2 kaler itam n silver...tp nmpk comel cikit rasenye kaler silver ni la...sbb nye cam dh bosan ckit kaler itam...ye la hp aku pun kaler itam...hehe...
......................................................

......................................................
ni la hp nye...
......................................................

......................................................
Sony Ericsson C501...
......................................................
......................................................
Pastu ni second story aku...soping yg ni tak sengaje narnye...memang dh ade plan nk beli tp terawal sudah la pulak...sbbnye kan baru je sabtu lepas beli brg baby...ni sambung lg...hehe..narnye z opismate aku kata kat JJ wangsa maju ade sale tuk member jcard...so aku n lie pun amik la kesempatan nk g tgk n alih2 trus membeli...TQ Z sbb sudi pinjam kan kad...hehe...
......................................................

......................................................
erm tak byk sgt la...3 beg plastik je...hehe...
......................................................

......................................................
ni la isi dlm beg2 plastik tu...erm baru beli ckit2 je...botol susu, berus susu, tisu basah, lapik getah, putik kapas, kain lampin, detergent, mandian baby pun beli yg kecik2 je dulu, pas tu pad tuk ibu...
......................................................

......................................................
yg ni lak baju2 baby, sarung tangan, sarung kaki, topi...hehe...geram aku tau..klu ikutkan nk je beli lg...tp memandang lie kata kitorang ni tak kompem lg baby boy ke girl...so beli baju ckit2 je dulu...nnt sambung lg...aku lak dpt 1 je cardigan blue black...sbb kaler itam takde...so amik je la...sbb 10 hengget je regenye...hehe...
......................................................
......................................................
Pas tu last story 4 dis N3 aku nih...mlm td nye cite...g tesco biasa la cr brg dapur ckit2 yg mane dh kehabisan...pas tu jln2 kat tempat brg letrik n komputer...terjumpa mende alah nih...
......................................................
PC headset with microfon...erm nk wat ape ngan mende alah nih???erm narnye saje je aku beli...sbb kat opis susah la aku nk sumbat kan ear phone kat tinge...sbb nk masuk celah2 tudung...hehe...so dh jumpa nih aku pun beli la...siap beli 2 lg tu...tp satu lg tu untuk ina...dia nak sgt...sbb dia nk chating kat umah guna webcam tu n mic...
......................................................

......................................................
erm murah je...cuba teka bape???erm tak yah la teka2...regenye 10 hengget je...display kata RM14.90...tp bile bayar 10 hengget je...so brg murah tak leh la ganas2 nk pakai nye...tul tak...hehe...kang nnt tercabut sane sini...hua hua hua...
......................................................
so tu je la yg aku nk story mory...time kacih krane membaca...Jadikan Membaca Budaya Kita...ahakssss...hehehe...
......................................................

1 comment:

::It's Me:: said...

salam perkenalan,
baby tight dan legging yang comey dan cute...murah2 jer...grab it now!!!