Saturday, February 06, 2010

...Jom Join Contest (menang Couple tee's)...


Jom Join Contest (menang Couple tee's)

hi...sy nak memeriahkan lagi blog sendiri dgn contets...n blog cik puan penganjur contest...aisumi...

harap tak terlewat la ye...ni pun tgh dok tengok blog2 terjumpa lak blog aisumi yg ade contest...so tu yg join nie...

Photobucket

picture yg disertakan ade dibawah sekali ye...

siapa yg nak join n klu masih sempat sila la join ye...

Syarat-Syarat nak join contest:
1st: adalah seorang blogger dan ada blog sendiri
2nd: gambar yg digunakan adalah gambar sendiri
3rd: letak banner di bwh ni kat dalam entry anda dan jugak sidebar
(backlink ke blog ini jangan lupe)

Photobucket

kalu dah memenuhi syarat boleh join dah!

Cara-Cara Nak join:
  • Buat entry pasal contest JJC (menang couple tee's)
tajuk: Jom Join Contest (menang Couple tee's)
  • Letak banner di atas di sidebar dan entry
  • Letak pice anda dan pasangan dalam entry (1 aje)
kalo boleh non edited pice yer
  • Jgn lupe tinggalkan comment link entry penyertaan anda di sini..

2 Pemenang bertuah aje yang dapat hadiah ni!!!
pemilihan dibuat juri jemputan sumi nnt.. Terima Kasih..
Tarikh tutup 7 Feb 2010..
......................................................................

N ni la picture nye...picture ni masa tengah dating kat bukit langat yg nampak area kl...lepak dlm keta jer...x pernah g...tu yg request suh bawak gak...hehe...masa ni tgh malu2 itik lagi...ye la baru kenal n couple masa ni...wlupun dah 2 tahun lebih berlalu tapi masih segar di ingatan...hik hik...

suka sgt picture ni sbb hubby tgh menjeling kat kita...yg kita lak malu2 nak pandang...ahaks...hehe...



ok ye cik puan aisumi...

1 comment:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

thanks for join contest sumi..