Tuesday, April 13, 2010

...NZa Wedding Contest...

Salam kwn2...nak join contest la pulak kali nie...contest anjuran Princess N...nak join meh klik SINI tuk maklumat lanjut...jom join reramai...serlah kan bakat anda dlm edit meng edit nie...hihi...

Contest ni lain ckit...Princess N nak contestant edit pice yg dia bagi nie jadi cantik2...hehe..aku pun tak la pandai sgt nak edit...Princess N cuba try test yer...

ok ni foto asal nyer...

1st ade warna n ke 2 black n white...bole pilih nak edit yg mane 1...atau nak edit byk2 pun boleh...


Dannnn...Setelah di edit...ni lah hasil nyer...ni je la yg aku mampu buat...hihi...klu nak cantik2 lagi kene la aku amik kelas edit mengedit foto nie...haha...

1st edit ade warna...n 2nd edit black n white...

K, la...ni jer la yer Cik Princess N...Dan sy juga nak ucapkan in advance...Selamat Pengantin Baru Dan Semoga Bahagia kekal hingga ke Hujung Nyawa...

2 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aloo yunk..cantek due2 pic tu....received!

Liessa said...

ok...tq...