Monday, May 17, 2010

...Xtvt ujung minggu & Afiq...


Salam seme...erm kali ni takde mende la yg nak di story kan sgt...sebab nye ujung minggu kalini tak ke mane2 pun sgt...klu ade pun cam biasa g tesco beli barang2 dapur ape2 yg rasa nak...pas tu dok umah, kemas umah, makan, main ngan afiq...hehe...

narnye ari sabtu tu ngat nak g main boling tapi tak la jadi jugak...huhu...sebab nye pepagi lg hubby dh g bawak kete g service...sampai nk tghr la jugak...tinggal 2 beranak la kat umah... ibu ngan afiq main, mamam n bom...hehe...pas tu tghr hubby balik bawak nasi ayam...pas dh mam...ptg2 ckit g lak tesco...pas tu balik...takde g memane pun...

ahad pun ame jer...bgun pagi jer hubby dh dpt call ade keje lak rawang...link down...dah nak kene g keje lak...tinggal la ibu ngan afiq...lg pun mggu ni hubby standby, so klu ade ape2 mmg kene g la keje...huhu...pas tu tghr masak2 la bahan2 yg dh beli kat tesco...pas tu along aku call kata nk dtg sbb aku nk beli baju kat kak maria...ngat nak jumpa kat sentul..tp; dh hubby keje, along, kak maria n mimi dtg umah...pas tu kat kul 3 baru hubby balik...makan tghr seme, pilih2 baju, sambil layan piala thomas...pas tu kat kul bila along, kak maria n mimi dh balik baru kitorang pun kuar...

tu pun kuar sbb nye dh janji ngan ateh nak antar kain pasang n telekung yg ateh dh order...so dh petang pun kuar la jugak...hehe...pas tu dh setel seme kat kul 9 gak baru samapi umah...so tu je la xtvt nye...k la...malas nk cite lagi...lg pun tak de photo nak di hupdate...

cuma saje nak tepek video afiq nie...dh lame tak tepek video kan...ye la sejak guna post editor yg baru yg susah nak upload video terus tak de video dh dlm post aku...so kali ni saje nak cuba try test...main tukar2 update editor ngan old editor....tgk la camne...ok ke tak video nie...k la layannnn...afiq tgh meniarap n main kat walker...


video video video

No comments: