Thursday, June 03, 2010

...Update List Giveaway...

Salam...kawan2...N3 KEKAL sampai petang esok yer...n3 baru kat bawah yer...
Ni list Nama yg join Giveaway liessa yer...thanks byk2 coz support giveaway nie...klu nama kwn2 takde dlm list, jgn segan jgn malu, inform je ye...sebelum pukul 5 ptg esok...3 jun...Ade juga blog yg tak leh di terjah la...ermm...tp tak pe lah...kata giveaway nie tuk suka2 n untuk mengenali lebih ramai kwn2 di alam maya nie kan...so liessa trima jer...

n ade jugak yg liessa terjah tp tak sempat nk tinggal komen, jgn mara ye...sbb 2, 3 menjak ni asik problem je bila bukak blog...so tuk kepastian bole cek kat sini nama yer...n 1 lg, penting ye kwn2...liessa mugkin tak sempat nk cek seme syarat lengkap atau tak, n klu nama kwn2 terpilih tapi ade yg tak memenuhi syarat, maaf ye...nama kwn2 x akan di kira sbg pemenang, so nama lain akan di cabut...so pastikan yer semua nye Ok...n last, trime kasih byk2 pd kwn2 yg wish apy besday...hehe...rasa cam budak cik lak...

k ni senarai nama seme yg join yer...cek la yer..ade ke tak name...

3. Afne
19. Sarah
23. Anin
24. Ogy

10 comments:

Adyshariz said...

salam...

aisha join GA ni jugak ye..

ni link
http://adyshariz.blogspot.com/2010/05/double-birthday-giveaway-by-liessa.html

Liessa said...

ni salah n3 nie...

mama zharfan said...

ada nama me kat no 30 ;)

Iefadesign said...

nape kita xde erk???
http://iefadesign.blogspot.com/2010/05/double-bitrhday-giveaway-by-liessa.html

Liessa said...

salam kwn2...klu name tak de lg dlm list...jgn risau yer...nnt sy update...huhu...sowi lambat ckit...

mama zharfan said...

eh, me no 29 plak..

tiefazatie said...

slm..nama ifa ada dah..hihihi..no.31..tq sis..=)

cik puan akish said...

me tade...sob2..:P

anin said...

no 23..ade

kacang said...

name pnut no 47=)