Wednesday, June 30, 2010

...Alhamdulillah, rezeki sarapan pagi...

Salam..saje nak hupdate jugak...dr tak de ape2 n3...huhu...ari ni aku bzy ckit...al maklum la, bila ujung bulan mmg bzy nak monitor stocktake...even through sistem SAP jer...tapi pening kpala bila mcm2 problem timbul... huhu... apa2 pun... I Accept The CHALLENGE...hehe...ye ke leh caya ke aku nie, ahaksss...siapa yg pernah buat mesti tahu task nie kan...klu tak tahu tak pe, abai kan je...hehe...dulu masa keje kat Avon pun ade gak buat task ni, skang pun buat jugak...kui kui kui...

k la narnye bukan nar cite hal kebizyan aku ni....tapi nak cite dapat bekfes free...thank you very 3x much la pada kak...nak nyatakan ker...takut nnt tak ske lak...huhu...ermm tak pe la...tqvm pada akak se opis ngan aku ni yg sudi blanje makan Nasi lemak pagi td...ermm sedap tul sambal nye...aku suka...tambah lak klu pedas2...hehe...


ha ni la dia....byk tul sambal nye...i like...1 opis di blanje makan nasi lemak ni...hehe...


ha yg ni lak...lunch aku lak...haha...makan nasi lemak lagi + ngan popia goreng...narnyer makanan ni tuk bekfes...tapi disebabkan ade keje yg terpaksa aku setelkan dulu pepagi tadi...aku tak la mkn lagi...tgh dok wat keje...member wat annoucement...hehe...kata tak yah beli bekfes, sbb ade org blanje...

jadinye bila dh setel keje, aku bekfes la dulu ngan nasi lemak yg akak opis blanje...jadinye nasi lemak yg aku beli di mkn untuk lunch...erm dah selamat 2 bungkus nasi lemak masuk dlm perut aku...hahaha...

k la tu jer...tq n moga bertambah murah rezeki lagi untuk akak opis aku nie...n untuk semua la...termasuk la aku skali...hehe...

2 comments:

ann @ hatiberbunga said...

alhamdulillah.. Murah rezeki.. :)

armouris said...

info tentang sarapan pagi di SIHAT SELALU - Sarapan Pagi Kuatkan Otak