Tuesday, June 15, 2010

...My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest...

Salam...dah lame tak join contest narnye...n dh lame gak tak berhupdate n3 kat blog...so tuk 1st n3 mggu ni nak mulakan dgn contest last minit ni...harap Pn penganjur, Izan terima la yer...

dlm masa beberapa jam tamat la contest nie...nak join n tgk rules klik SINI cepat2 yer...


Ok, ni pice tuk contest ni...
v
v
v
v
v
taaa daaa...klik klu nk tgk pice besar ckit...hihi...


Pice ni diambil masa sambut hari IBU bulan lepas...mmg every year kami adik beradik akan clebrate...cuma tahun ni agak lewat sehari sambut...agak frust jugak....tapi akhirnya plan last minit keesokan hrnye berhasil jugak...lepas seme balik keje seme adik bradik aku berkumpul kat umah mak ayah tuk clebrate...

n of coz la, bila seme ahli keluarga berkumpul bersama akan jadi kenangan manis buat kami semua...tambah lak bersama suami ngan anak kita pun ucap kat aku...ayah afiq ucap bg pihak afiq skali...hihi...cuma dlm pice aku tak inteprem...hehe...

Dalam pice ni ada, dh tentu mak yg tgh nak potong kek, sebelah kanan yg pakai kain plekat dh tentu ayah yg tgh happy bertepuk tgn tuk mak, pas tu sebelah kiri abang ngah aku n yg berdiri adik bongsu aku, ina...dia la yg ber iye2...ngan adik aku no4, Aa, yg kuar g beli makanan, KFC n kek...

k la..tu jer...harap2 seme ok, n klu ade ape2 yg tak 'terlengkap' boleh bgtau yer...wish me luck...hehe...

k la saje nk tepek pice ni lagi...jgn marah yer...suka2...layanzzz...


3 comments:

mama zharfan said...

me singgah tgk pics..good luck!

*∽ IZAN ∽* said...

Salam Nisa, thanks for joining! Wahh mesti terharu gila Mak Nisa bila semua orang celebrate dan ingat Hari Ibu !

Anyway dah cek semua ok. Good luck to you ya..!

Liessa said...

ok tq...