Friday, June 04, 2010

...Pemenang bertuah adalah...

Salam kawan2...

1st sekali nak ucap Jutaan trima kasih, syukran, tq, toce, arigato pd 76 org kesemuanya yg sudi join GA nie...Dan 1 lagi nak mintak maaf nama2 pemenang tak dpt nak bgtau awal seperti yg dirancang...last2 hari ni jugak 4 jun br dpt di umumkan...genap 2 bulan blog MyCollection2u beroperasi...hihi...dan jugak sy tak sempat nak tinggal kan komen n follow blog kwn2 seme...nnt bila jln2 blog kwn2 InsyaAllah akan follow balik mane yg tak follow lagi tu...

sebab nya ade beberapa problem la bila nk jd follower n bukak blog kwn2...kdg2 jd problem cam ni...huhu...mesti sbb pc atau laptop yg lembat kan...huhu...tak pe la, len kali leh jln2 sbb link kwn2 kan ade...hihi...

pice ni sy copy bila bukak blog n nk jd follower kuar error...jgn mrh yer klu ade blog kwn2 dlm contoh nie...huhu...

n 1 lagi, takkan bila GA abis kita pun nk stop blogwalking kan...huhu..harap2 kita boleh tambah kawan2 lagi, ilmu, info dan juga crite2 menarik yg berlaku dlm kehidupan kita seharian...selagi crite itu tak menyentuh hal2 yang negatif dan sensitif...
 ........................................................................

k lah, malam tadi hubby dah buat cabutan untuk amik nama2 pemenang seme...sorry la yer, hubby tak mo interprem lah...malu2 lak...hik hik...tangan jer yg inteprem...


ayah afiq memulakan tugas...afiq dah bomm masa nie...klu tak, afiq pun mesti join skali..hi hi...


ayah afiq terus cabut nama2...cabut n cabut lagi...

so kesudahan nye sebanyak 10 nama di cabut...nama2 nye adalah.........hehe...kita tggu next n3 yer...Jangan Marah...sabar jap je lagi...hehe...

4 comments:

Nieyoot :) said...

wow.
xsabar nyer nak tahu 10 nama tuh.
harap² nama nieya ader :))

tiefazatie said...

hhihihi..wat neves je akak nie..hihi

mcza said...

hai...pandai la buat gempak..

sabar...sabar...

anin said...

harap ada rezeki di sini