Friday, June 04, 2010

...Pemenang "DouBle BirthDay GiveAway by LieSsa"...

Salam...

Di umumkan Pemenang Utama yang bertuah untuk "DouBle BirthDay GiveAway by LieSsa"...

yang akan memenangi...

Kain pasang sepasang setiap seorang...
dan 
Diskaun 10% Telekung dan 15% Kain Pasang untuk sekali apabila anda membeli di MyCollection2u...
( p/s: Diskaun ini tidak diguna pakai dlm sebarang promosi yg MyCollection2u adakan)

Dan Pemenang Utama Adalah...

1. Nida

2. IefaDesign

Dan 8 lagi pemenang saguhati yang akan mendapat...

Diskaun 10% Telekung dan 15% Kain Pasang untuk sekali apabila anda membeli di MyCollection2u...
( p/s: Diskaun ini tidak diguna pakai dlm sebarang promosi yg MyCollection2u adakan)
Dan Pemenang Bertuah adalah... 

 1. Arol dshw

2. Syira

3. Tiefazatie

4. Ummi Soffiyah

5. FaizalZahidah

6. Ummuabdullahsyakir

7. Ibu-afif

8. Maszmadi

ok...Harap pada 2 pemenang utama di atas dpt memberikan alamat, nama dan no tel...pada emel sy shaza3105@gmail.com...supaya hadiah dapat di pos kan...klu cepat bg address, isnin ni bole hadiah di poskan...hehe...

Dan untuk diskaun yg diberikan, anda layak menggunakan sekali shj Diskaun tersebut...dan selagi Diskaun tidak digunakan selagi itulah boleh disimpan...senang cite tak de tarikh luput yer..hehe...nama2 anda akan diletak kan di sidebar MyCollection2u...dan akan diupdate klu anda telah menggunakan nyer...klu ade sebarang kemusykilan bgtau je yer...

Pada yang tidak berjaya, jangan la sedih yek...lain kali ade rezeki, insyaAllah leh buat lagi, n join la yek...rasanye mmg akan ade lagi maybe dlm bulan 10 ni...hua hua hua...lame lg la...hik hik hik...

k, Alhamdulillah, settel sudaaa GiveAway ni...Trima kasih skali lagi pd kawan2 yg join...

9 comments:

tiefazatie said...

aik??ifa dpt saguhati??hihi..tq kak..=)..jum join harvest festival kontest kak..inform tiefazatie as ur referral..jum tgk kt blog ifa n3 tue..=)

ummi sofiyyah said...

terselit juga nama ummi kat situ...alhamdulillah..tunggu la kite order nnti...terima kasih yer liessa...

ummi sofiyyah said...

terselit juga nama ummi kat situ...alhamdulillah..tunggu la kite order nnti...terima kasih yer liessa...

maszmadi said...

alhamdulillah, ader dlm snarai jugak.. thanx nisa.. n congrat to all da lucky people..

kakyong said...

tahniah buat yg bertuah...

Nida said...

Alhamdulillah...
rezeki untuk raya kelak..

Thanks a lot..

Nanti Nida emelkan maklumat ye..
thanks again :)

Liessa said...

tie...ok...nnt join yek...

ummi...ok..nnt nak order bgtau jer..

mas...wlcome...

kakyong de rezeki klu buat GA lg,join la yek...

Nida...ok, nnt bgi detail yek..

Syira said...

Tq liessa...

AROL DSHW said...

yeah! akhirnya..
ini first time arol menang giveaway.
hehe. :D

terima kasih, puan liessa! :)