Wednesday, July 14, 2010

...Cerita ceritun di hujung minggu...

Salam...
huh baru ari ni nak story cite ujung mggu...hehe...narnyer mgg lepas tak de xtvt sgt pun...just dok umah, g beli brg, masak, makan n main2 ngan afiq...mmg kene uli la afiq ngan ayah n ibu...hehe...afiq lak tak abis dgn cuba try test n error dia nk merangkak tu...haha...merangkak jap pastu meniarap balik...skang ni lak tgh cuba nak duduk sendiri...dh senget2 montot nye nak duduk...hehe...

dah seharian dok umah, pas tu ptg dlm kul 6 hubby ajak kuar g makan Sate Kajang Hj Samuri kat taman melati...hubby teringin nak mkn...hehe...lg pun dh lame tak perkena sate kan...kitorang amik 10 cucuk sate ayam, 10 cucuk sate daging n 5 cucuk sate perut, minum air kopi n air teh...afiq lak tak de mam ape2...hehe...


ermm nyumm nyummm...lame tak mkn sate...sesekali mkn sedap lak rasa...tapi kitorang mkn agak laju la jugak...tak dpt nk menikmati sgt...kui kui...sbb afiq dh bosan...dr main mainan sendiri sampai pinggan pun jadi mainan...abis la terbalik pinggan timun tu afiq tarik...pas tu dh bosan, merengek tak mo dok diam dah...abis pinggan tu di baling2 ke bawah...2 kali lak tu jatuh...seme org dok pandang...huhu...dah mkn kitorang terus balik umah...


ari ahad lak, pepagi lg hubby dah dpt call...ade side kat kl sentral down lak...so pepagi dah bangun, wat bekfes... pas tu hubby g keje...ibu lak uli si tecik afiq lak...skang afiq mmg lasak...tak leh tinggal dia main sorang2...klu dlm walker dia panjat nak kuar...klu meniarap lak dia nak kutip seme mende yg kat lantai n masuk kat mulut...pas tu suka sgt g main kat kasut...huhu...dh la rak kasut jenis yg open bukan nyer jenis cam almari tu...huhu...

pas tu tghr hubby lik keje...masa tu dah siap kemas umah ckit2 n mop lantai...ye la klu tak afiq yg mop lantai pas tu abis baju lebam2...huhu...pas tu masak2, makan2, n lepak2 tgk tv jap...


ni pice afiq tgh memain...saje amik byk2 pice afiq... 

petang tu dlm kul 6 lebih, kitorang kuar g antar kain yg org order...kat area ampang juga...pas tu dh antar terus g jalan2 kat tesco jap...bukan nyer ade mende nak beli pun, tapi saje je jln bawak afiq tgk bebudak main kat tempat mainan tu... bukan main suka afiq... ermm ni la 1st time g tesco tak beli barang...haha...pas tu kat kul 7 lebih baru gerak balik umah... erm tu je la cerita ceritun di hujung minggu...

1 comment:

Josh said...

Hi, hope it's OK to contact you with this comment. We'd like to offer you to be included on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh