Tuesday, July 13, 2010

...CONTEST: SENYUMAN MENAWAN...

 Salam kwn2...nak join contest lagi la...kui kui...jom join...sape nak join meh klik SINI...hadiah nyer berbaloi baloi...hehehe...

ermm, contest kali ni bukan tuk baby yek...yg ni kompem tuk ibu baby afiq lak...haha...dgn tak malu nye nak menjoinkan diri dlm contest nie...Senyuman Menawan...huh! menawan ker...hak hak hak...haha...tak kesah la, nak join jugak...

Create your own banner at mybannermaker.com!

so pice tuk contest nie...
v
v
v
v
v
daaa....


haha...pice senyum mmg byk narnye...n ni pice antara yg baru gak la...nak tau masa adik aku amik pice ni, aku senyum sbb happy sgt dpt main boling...al-maklum la kat nak hampir 2 thn tak pegang bola boling...pas tu main boling, terus join lak tenemen boling x-student sek...huh mmg sangap la nk menang kan...hihi...sila abaikan kecerahan kat muka tu yer, itu seme disebabkan flash camera...hehe...

1 lg, aku suka pice ni sbb nampak la kurang ckit ketembaman aku...hehe...bukan senang org tembam nk nampak tak tembam...kui kui kui...tu pd pandangan tuan tanah la...hihi...org lain tak tau la camne...

n 1 lg, tak tau la cik penganjur accept ke tak...saje nak tepek gak pice senyum 1 lg nie...sbb ade tgk blog peserta yg lain bole letak lebih dr 1 pice...hehe...klu accpet, ok la tu...klu tak accept pun tak pe...


klu tgk pice ni, op coz seme org tau kan pice masa bila nie..haha...senyum op coz lah, kata hari bersejarahkan...tentu lah senyum seihklas hati...hati tgh gumbira girang2 kan time nie...hehe...skang pun alhamdulillah gumbira jugak...

mmg suka sgt pice nie...terserlah keceriaan kat wajah aku...hehe...


n last kene tag 2 org...sape nak join angkat tgn...hehe...k la nak tag...
Zack n Kak Za @ Mcza
tapi klu ada yg berkenan nak join, jom la kwn2 join...

k, la tu jer...hrp2 seme dah ok yer CikGgyena...klu ade ape2 hrp sudi la bgtau yer...

4 comments:

kella said...

mak aiihh.. byknya contest liessa join! murah rezeki boleh menang ya! :) gud luck

Liessa said...

tq..saje2 kella...suka2...hehe...ade rezeki leh la dpt hadiah...hehe...

Gyena Chobitz Armani said...

hi..

morning...cik gyena singgah...dan para juri sedang buat terjahan..gud luck ya

Liessa said...

OK...TQ....CIK GYNA....MOGA ADE REZEKI...HEHHE...