Thursday, September 02, 2010

...All Pice Buka Pose Photo Contest...

Salam...
Inilah semua pice yang join contest...sebanyak 24 pice kesemuanya...tapi ade 1 pice yg tak boleh diamik, so takde la pice nye disini yek...org itu adalah cik miza yusof...sorry tak boleh nak inteprem gambo..hihi...n untuk pn aishah megahanz sorry tak boleh nak tinggalkan komen...ade problem la...


ermm bila tgk pice2 ni mcm2 aksi dan gaya ada...hehe...best kan bila ingat2 balik momen kita berbuka puasa atau makan2 dengan family dan kawan2...mesti lah seronok kan...

 mcm tuan tanah pun...tahun ni byk gak la amik pice buka pose...ngan kawan2 sek...ngan kawan2 kolej...ngan hubby...hehe...

haaa tahun depan, kot2 la klu ade kwn2 yg nak buat contest lebih kurang mcm ni...insyaAllah kompem tuan tanah nak join...hehe...

k lah, terima kasih byk2 pd yg sudi join...tggu keputusan yer... :)

2 comments:

mama zharfan said...

moga2 ade rezeki me..aminn

tiefazatie said...

bestnye kalu menang..xpenah menang kalu bab pic..haha