Thursday, September 23, 2010

...BBQ raya ke-10...

Salam...
ermm tak tau la blog ni ok ke tak...tak pe la, nak update jugak lah...tgk la 2 3 hr ni camne...klu tak ok jugak, jwb nye pas ni mmg tak de mood dah la nak berblog...huhu...

erm ni nak cite ahad lepas mak aku nak wat bakar membakar kat umah...bukan bakar sebarang bakar...tapi bakar lauk pauk...heee...saje je suka2...lagi pun adik aku yg kat johor tu pun balik ngan tunang dia...so buat lah...tapi abangah tak de sbb keje n Aa pun tak de, sbb ade keje kat penang...

kitorang start buat pun dlm kul 3 lebih...sbb tghr ade sedara mara dtg umah...kitorang bakar ayam, daging, ketam, ikan cencaru n bawal...pas tu cicah ngan air asam n sos bbq n sos cili...

erm,k la layan la pice2 ni yek...


proses bakar membakar dh mula...bakar arang n bakar ikan n sebagainya lah...

sambil bakar ikan sambil posing2...hehe...


amik gambo lagi...


ha ni la hasilnye...hasil dr my hubby n nuar yg masak...nina n ina pun tolong...aku tolong tengok jer...haha...ermm aku kan potograper... :)


n ni la dia tuan tanah...aku pun nak gak amik gambo...n ni lah dia dak cik cuk acam angi...afiq n fekar...ermm klu dpt anak kembor la kan...agak nye cenggini la klu dua2 dak cik nak dokong...hahaha...

2 comments:

kella said...

meriah tu liessa..
best makan ramai2 cam ni..

Jiji-Fify said...

wahhhh!!! Happeningnya!! Semua orang nampak sangat seronok! :)