Wednesday, May 11, 2011

..Happy Birthday from Nuffnang and TGV Cinemas..

As'salam n morning kengkawan..

ermm nak cite ckit la..hehe..ati berbunga2 narnye..hehe..rasa2 nya ramai dapat dah emel ni kan..emel free pass wayang hadiah bg yg sambut birthday.. sblum ni ade baca dlm blog kak suzie miles of smiles pasal ni..

 dan..9 mei ari tu aku pun ade dpt emel Nuffnang..ermm awal betul dah dpt hadiah nie.. :) bila baca mcm tak caya..hehe..tapi bila tgk ade member2 update pasal ni, tak sabar lak nak amik pass wayang ni..ermm tapi tak g lagi amik kat opis nuffnang..bila en hubby free nnt baru nak ajak g amik..

ermm lame tul aku dah tak g tgk wayang..ermm pk gak ni mcm mane yek agak nye aku n hubby nak g tgk wayang??? dgn ade nye dak cik..hehe..

ape2pun TQ so much..sbb Nuffnang buat seme blogger Happy n rasa Happy lah.. Tq jugak pd TGV Cinemas..nnt klu dah amik, aku update lagi yer..

ni copy ckit emel dr Nuffnang.. leh yer.. :)

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)

Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 3 June 2011. Our office is open from 9am - 6pm on weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

1 comment:

Jiji-Fify said...

bestnya!!!!!!!! boleh la dating2 ngan hubby ekk.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?