Wednesday, May 04, 2011

..Layan drama korea n filipine..

As'salam seme..

errmm tgk title pun mesti dah tau kan..n3 sesaja je narnye..al-maklumlah cuti bersalin 2 bulan..kadang2 tak tau nak wat pe..ermm nak tau tak..sejak bersalin ni, aku dah layan 2 cite kat tv ni..hehe..

ni seme gara2 dok kat hospital ari tu la..kan ke 5 ari aku dok wad..2 hr sebelum bersalin, 3 hr lepas bersalin..lepas kuar hpital lak hari2 ulang alik umah ngan hspital sbb hubby cuti 2 minggu..
kat hpital, bilik susu dlm wad tak de TV tapi bilik susu kat NICU ada TV..so kdg2 bila antar susu nak letak dlm peti ais kat bilik susu NICU, nampak la 2 org cleaner indonesia suka layan cite2 nie..1st drama kul 12 tghr..n 1 lg kul 3 ptg..

so bila dh ari2 dok tgk ckit2 kan..n masa tu lak hubby tgh cuti slalu g hptal dlm kul 10,11pg sampai la ptg..kadang2 pam susu time cite ni dah mula..so layan la..alih2 skang ni aku layan jugak cite2 ni..hehe

cite kul 12 ni cite Oh Feel Young, tv9..drama korea..skang ni pun baru abis layan cite ni sambil buat story kat blog..hehe..erm cari kat internet ni cite lama rasanye..cuma mungkin aku je baru tgk..hehe..cite ni best la, klakar selain cite cinta la kan..suka tgk oh pil seung (baju belang2 )ngan sun yeong (rambut tak ikat) comel n klakar..cite korea ni biasa lah cinta 3 segi, pas tu dr hero dr susah tetiba jadi kaya..ermm tak tau la ending nye mcm mane nnt..


n 1 lg cite aku suka layan gak cite filipine ni..cite Marimar, tv3, kul 3 ptg..hehe..cantik n hensem pelakon nyer..cite ni kisah prempuan miskin, dah kawin tapi kene tipu dlm percintaan..pas tu konflik org2 kaya bagai..marimar kene bunuh tp hidup lagi, sampai la tiba2 rupa2 nye marimar adalah anak org kaya..pas tu mula hidup baru jd org lain n nak balas dendam pada seme org yg buat dia dulu termasuk suami dia..tapi dlm masa yg sama tetap syg n cinta suami dia..erm mcm tu la ckit2 cite nye..ending tak tau lagi la sbb tak abis lg citenye..


erm k lah tu jer..klu dok umah n tgh tak de keje nak buat, mmg la leh layan cite2 kat tv ni..tapi klu tgh sibuk mana dpt nak layan kan.. :)

::>Sumber pice dr Mr.Internet..

2 comments:

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Liessa said...

wa'salam..insyaAllah..