Friday, July 22, 2011

..Memang tak kasi can dah..

As'salam..morning seme..

n3 mmg tak boleh tahan dah..kali ni aku terpaksa buat luahan prasaan..huhu..tak aci tul..huhu..

hehe..narnye bukan aper pun..ni nak kasi crite..gara2 bagi si dak char ni layan "baby tv.com" channel 618 astro..tv yg ade kat umah ni dah sangat susah untuk di tukar siaran nye..pantang bunyi lain..laju je pandang..pantang tengok ade no kuar nak tukar channel mesti dah jerit "bbg..bbg..bbg"..baby tv la tu..

tapi yg best nye ade 1 cartoon tu afiq takut..hihi..tak tau la ape punca nye..klu kuar jer mesti afiq nangis atau suruh totop..kartoon tu lak kuar mlm je..haa kadang2 dgn kartoon tu aku ugut..klu afiq nakal aku cakap la nak bukak kartun tu..aku siap nyanyi lagu kartun tu..mesti afiq jadi baik..haha..

ermmm tapi kadang2 tak berkesan jugak..sejak ayah nye ajar suh tgk jugak wlupun afiq takut..tu yg kadang2 tu afiq sendiri yg suruk bukak..dia cabar kita balik..afiq kata.."ukak..ukak..".. klu dah cam tu mmg gelak je la aku..haha..

k lah, ni layan la video afiq yg tgh ngamuk sbb aku kacau tukar channel lain..hehe..pas tu 1 lagi video afiq yg tgh suka bila ape yg dia nak buat ibu kasi buat..hehe..ape2 la afiq..cian jugak ari2 dok umah..so buat la ape2 pun asalkan afiq happyyyy..muuuuaaahh..

video

video

..ermm abaikan la yer umah yg bersepah ni.. :)

No comments: