Wednesday, July 27, 2011

..Tiba2 terbaca ayat blakang pice lame..

As'salam..
haha..tetiba teringat lak akan pice ni..ingat tak salah 1 pice ni ade diletak dlm n3 bola + luahan rasa ari tu..klakar la bila ingat balik ayat2 masa zaman budak2..

narnye baru nak masukkan balik dlm album..time nak simpan pice ni terpandang lak blakang pice ni ada tulisan..tersenyum aku baca sorang2..agak2nya mmg dr kecik kot aku ni suka mengarang..haha..


ayat2 masa darjah 5..hihi..klakar tul..ni lah 1st time masuk sukan sekolah sbb nye pertengahan darjah 3 baru masuk skbbs ni..masa sukan darjah 4, tak join lg..sbb nya kan..rasa2nya la kan..malu2 ayam lg kot..hihi..ye lah budak baru kat sek tu la katakan..


haaa yg ni lak, dah darjah 6..c pice yg dah aku bulatkan tu..ha tu la aku..masa tu tgh riak jap kat budak kat sebelah yg tgh pandang aku tu..sbb 5 acara sukan yg aku masuk seme dapat hadiah..emas, perak n gangsa seme aku rasa..haha..


haaa yg ni lak masa darjah 6 jugak..klu nak tau ni la kelas bebudak yg agak nakal ckit..haha..kelas 6A1 ni kelas sukan..seme budak2 yg aktif sukan n wakil sekolah, klu tak silap aku mmg dikumpulkan dlm kelas ni..

prasan tak aku tulis "cikgu farah"..haha cikgu ni memang garang giler..ajar matematik..aku ingat lagi..aku kene lempang kiri kanan sbb tak dpt jawab soalan yg cikgu farah ni soal..uuuyaiii..mmg tak hengat la..berdesing tinge aku..klu tak silap aku melalak la jugak..hahaha..ye la kata kelas sukan so banyak main dr blajar nye..haha..

ermmm tu la seme kenangan2 kita..yg tak de gantinye..klu ulang semula masa skali pun tak mungkin perkara yg sama terjadi lagi kan..ape2pun kenangan tu lah yg buat kita tersenyum sendiri..

kita pun tak boleh patah balik ke belakang..hidup perlu diteruskan..jadikan semenye kenangan manis di alam persekolahan..biarpun kene tampar, kene rotan atau kene marah..hahaha..


ermmmm..seb baik tepon en suami yg lame ni ade ..leh gak la snap balik pice lelama nie..narnye pice2 lame tu aku tak scan pun..aku just snap je balik..guna phone sony ericson c510..serius ckp phone ni leh focus bila snap pice..tak mcm phone baru en suami e72 tu..klu amik gambo tak secantik sony..

5 comments:

CaDLyNN said...

so sweet..ade story kat blkg gamba lame...mesti senyum sorg2 kan tgk gambar2 tu..

Liessa said...

hehe..senyum sambil teringat zaman persekolahan..n klakar bile tgk tulisan sendiri.. :)

Syira said...

ada gak awk simpan gambar masa sek rendah ek...cikgu farah tu mmg garang...guru kelas kit msa darjah 6.....

Ibu Eryna said...

ateh pun ader lagi pic kelas 6A1 tu.. time ni memang kita kurussssssssss kan long.. hahahaha

Mohd Fauzi Latif Mahfar said...

Alamak, google2 ade gambar ni ek...hihi saya mamat belakang hafiz. Hihi