Sunday, October 09, 2011

..Tupai-tupai..

Salam..
ermmm lama tul tak berhupdate ini blog, nampak sgt kebizian nye kan..hak hak hak..kiranya ni la 1st n3 untuk bulan oct nie..jap je dah suku akhir untuk tahun ni.. :)

k lah, today just nak karang short story je..ari selasa lepas 4 oct, seperti yg dirancang maka berhasil lah ia..kan ade story masa jamuan raya fcd ari tu, unit kitorang menang persembahan..so hadiah sebanyak rm50 dikongsi semua CDM members..

dan untuk itu, bos mencadangkan lunch kat tupai2-tupai..rm50 + blanja dr bos..tqvm bos..so mcm biasa..makan2, borak2 n posing2 lah kan..so layan ini pice.. :)



2 comments:

Jiji-Fify said...

perghhhh meriahnya makan beramai-ramai camni!! :D

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Liessa said...

memang meriah bila ramai2..gelak besar je bila buat lawak..