Monday, November 21, 2011

..Yeezzzzaa..Harimau Muda telah mengauuummm..

Salam..N3 semangat di malam hari..hehe..

Akhirnya Harimau Muda Malaysia telah membuktikan Semangat yang jitu dan laungan keramat "Malaysia Boleh" telah mematahkan sayap sang garuda..dan menelan jeritan puluhan ribu penyokong Indonesia..

Siapa yang tak mahu menang kan..setiap pertandingan ada kalah & menang..dan Syukur.. Alhamdulillah.. Rezeki berpihak kepada Malaysia..

Dan pada Indonesia, hadapilah kenyataan dengan sebaik mungkin..kali ni tiada rezeki buat kalian..InsyaAllah rezeki di lain masa..

dan kat sentul..perggghhh paling dasat..dan meriah..sepakan penanlti terakhir dari badrul amat2 dinantikan..dan kemenangan diraikan dengan mercun yang tak henti2 dekat setengah jam..huhu..afiq ngan rana sampai terjaga la dr tido..

pas tu dengan sorakan, jeritan dan bunyi hon motor2 yang berarak memang sgt2 menunjukkan kemenangan bola sepak diraikan beramai ramai..

Syabas Malaysia kerana berjaya mengekalkan Pingat Emas di Sukan Asia Tenggara buat kali ke-2..Semoga terus maju jaya..

yeeeeesssss aku memang suka n seronok sgt..hilang sudah sejuk kaki tangan aku n degup kencang jantung aku..hehe..


..Majulah Sukan Untuk Negara..

Tahniah pada semua pemain bola sepak negara..terutama pada fahmi yang berusaha keras menyelamatkan kubu dari dicerobohi..dan juga pada kapten dan yang lain2..mlm ni tido baik2 ye dlm aeroplane..semoga bersemangat lagi untuk bertemu Syria pulak untuk kelayakan Olimpik..

No comments: