Follower

Tuesday, December 20, 2011

..Susu Nestle NAN Grow 3..

Salam..

ari ni saje nak update pasal susu formula yang afiq minum..afiq mmg dr kecik minum susu ni..Alhamdulillah tak de la byk kali kitorang tukar susu..sbb afiq mmg tak ade alahan masa memula try susu ni..

lepas dah tak susu badan try bg susu isomil, tapi kejap je..pas tu afiq tak mo minum..dr umur 5 bln lebih kot dah bagi susu NAN 1, pas tu NAN 2 n skang NAN 3..

susu ni mmg antara yang baru la..sbb tu tak ramai org tau kot..tapi bagi aku susu ni bagus, sbb afiq tak ade pun kene kembung, sembelit, cirit ke bila minum susu ni..bagi baby yang sesuai la kan..

tapi bila dah guna NAN 3 ni, sgt kerap la pulak derang bg hadiah , promosi la ni, kan..hehe..ni la motif utama nak story narnye..haha..

sebelum ni ada cite kan ade dapat kad abjad, nombor n shape..mainan yg buat beselerak umah je bila afiq main..hehe..pas tu dpt beg kecik yg blh la letak botol susu, pampers n tuala kecik..tuk jln yg dekat2..

pas tu dpt lak botol air 500ml rasanye..botol ni 5 biji ade..tapi tak de la diagihkan sbb mmg guna kan..haha..leh smpan air dlm peti..tapi yg lelain mmg diagih2kan..

n skang dpt lak selimut baby nie..hehe..bulan ni punyer offer kot..sbb sblum ni tak ade..tapi dlm bulan ni je 3 kali dh dapat..ye la tiap2 mggu beli susu afiq ni..

ade kaler kuning, biru n pink..1 kaler lagi mau rembat..kaler oren lak..pas ni klu dah banyak sgt..jawab nye mcm biasa la..pengagihan akan dibuat..hehe..


tomei2 lak..ade pice cat kat situ..hehe..

3 comments:

elna said...

anak kita pun minum susu nie...bestkan dapat gift dia.....

Liessa said...

ha ah..mmg best la kan bila dpt free gift..hehe..

IbuHanna said...

my son pun baru sebulan kot minum susu ni..b4 this bf..dr baby smp 1thn ++ ni baru campur..so far x dpt hadiah apa pon (ke sbb hubby bli kat kilang terus) my hubby keje Nestle..so dpt la staff price heheee