Follower

Friday, February 24, 2012

..Jom sedekahkan telekung lama..

Salam..

just nak share ngan kengkawan semua..jika ada masa terjah lah laman FB ni..Telekung Project..

Sebelum ni ada terbaca dlm blog rakan di alam maya ni..dan terus sy buka FB telekung project ni..dan terus rasa ingin berkongsi cerita..


InsyaAllah sy akan usahakan..Dan jika kengkawan ingin berbuat sama teruskan lah niat tu..Yang baik tak salah kita buat kan..

sebenarnya ini salah 1 cara untuk kita buat kerja2 yg boleh membantu kita di SANA nnt kan..InsyaAllah..

Dengan niat ikhlas membantu dan ingin mendapatkan keredhaan & kerahmatan Allah swt..Ya Allah, semoga usaha ini sentiasa berterusan tak kira dimana & siapa yang melakukan..amin..

copy paste dr "Telekung Project"

Assalamualaikum, sebar-sebarkan, pasti di rumah kita ada telekung terpakai yg masih elok dan tidak digunakan. Jika sudi, berikanlah telekung itu kepada pihak TP utk kami manfaatkan kegunaannya daripada ianya tersimpan. Jika ada yg sudi bekalkan yg baru juga kami terima dengan hati yg gembira. Telekung yang diberikan akan kami 'tag'kan dgn logo project kami dan kami akan bergerak dari wakaf ke waka...f utk kami bantu telekung-telekung wakaf yg tidak terbela nasibnya. Caranya mudah saja, kami gantikan telekung wakaf yg uzur dgn telekung yg telah ditagkan dan kami bawa pulang telekung wakaf utk kami rawat dan cuci. Selepas telekung wakaf kembali bersih, kami akan letakkan semula telekung wakaf utk ia menyambung khidmatnya dan telekung project akan kami bawa pulang utk dirawat dan diletakkan diwakaf lain pula...... Sokonglah kami walaupun hanya dgn sepasang telekung daripada anda semua, ianya sgt bermakna buat kami di keluarga TELEKUNG PROJECT.....

Salam ikhlas,
ADMIN TP
AZILA AZIZ

No comments: