Sunday, August 05, 2012

Chocodate (Kurma Badam bersalut Coklat)

Salam,
new entry ade dibawah..

Alhamdulillah dah bulan Ramadhan..Semoga semuanya sihat2 sentiasa untuk menunaikan Ibadah Puasa..

Nak buat iklan ckit..Sesiapa berminat nak cuba berbuka puasa dgn KURMA versi lain, boleh la cuba CHOCODATE = Kurma + Badam + Coklat..keluaran Yusof Taiyoob..senarai harga ada dibawah..Untuk Tempahan boleh call / sms 011-1832 7974 / 011-1833 1317.. ape2 lg info akan diberitahu apabila berhubung yer.. :)

Utk pengetahuan jgn risau pembelian dlm QTY yg byk juga akan dpt DISKAUN.. Dan dlm lembah klang boleh hantar by hand tapi mesti lah dlm Order yg paling kurang rm30.00..utk yg jauh boleh by pos tapi kos penghantaran ditanggung pembeli dan akan guna POS LAJU..

Nak try meh la order.. :) Memang sedaapp..dan yang pasti harga lebih murah dari pasaran luar..

Sesuai juga untuk dijadikan "Door gift" untuk sebarang majlis kerana siap di pack cantik..dan pack paling besar adalah 5kg yg boleh dipack sendiri untuk dijadikan gift perkahwinan & sbg nya..Untuk info boleh sms/call no. di atas.. :)


klik utk besarkan gambar..

4 comments:

daniela kue said...

Sy nk order blh lg ke? Nur

daniela kue said...

Sy nk order blh lg ke?

daniela kue said...

Sy nk order blh lg ke? Nur

Liessa said...

nak order boleh..tapi stok yg ade 500g, rm 40.tu pun tggl 2 kotak je lagi..so kalau nak boleh msg kat handphone yer..