Thursday, November 22, 2012

..Check up 37 mggu 4 hari..

Salam..

Entry di subuh hari..terjaga dr tido nak buang air, tapi tak leh bangun..huhu..sakit sgt celah peha n bawah perut..last2 terpaksa kejut kan en husband n suruh tolong tarikkan..huhu..n skang tak leh tido, so meng'update' la blog..hihi..

tak tahu la nape kali ni smpi mcm ni skali..time tido nak ngereng kiri kanan mcm 1 perkara yg menakutkan..bila nak pusing sakit blakang badan..nak tido terlentang lagi la tak boleh kan..ape2 pun harap nak bersalin nnt semuanya ok..huhu..risau gak narnye nie..


k lah, ari selasa lepas g check up kat KK mcm biasa..punye la ramai org..huhu..letih menunggu..tapi nak wat camne kene sabar je lah bebanyak..tak cek nnt tak tau lak keadaan diri mcm mane..

so kali ni Alhamdulillah, HB 10.9..naik dah..normal kan 11 ke atas..tekanan darah pun ok..air kencing semua ok..cuma berat je..nurse kata seminggu lebih naik smpi 2 kilo..hehe..tapi aku ckp kat nurse yg cek tu, masa timbang nurse sorang lg cepat sgt amik no nye..tak stabil lg terus catat dah..hehe..

ape2 je lah..yg penting kali ni..rasa lega sikit sbb HB dah ok..so minggu depan kalu tak bersalin lagi kene la g check up lagi ari isnin.."Ya Allah semoga kau permudahkan proses kelahiran anak ke 3 ku ini, Ya Allah..Amin.."

2 comments:

Pija Dawood said...

samalah...

kalo nak pusing, mesti sakit belakang. sakit yang amat.. tak sabarnak tunggu baby keluar..

Liessa said...

huhu.. tu lah kan..tak saba nk tggu baby kuar kan..