Monday, November 26, 2012

..Post yang tertangguh..

Salam..

erm mcm lame dah tak berhupdate ini blog..huhu..tu lah ari tu layan sangat update..skang ni tak la pulak..huhu..

tu lah..ari tu dah kata kan..klu cuti panjang mmg rajin..tapi klu cuti ujung mggu je, rasa mcm tak cukup masa lak nak update..hehe..leh lak cam tu..

c pice kat bawah nie..mcm byk je entry yang nak di post kan, tapi tertangguh je..pice dah masuk tapi masih dlm proses nak buat karangan..hehe..


k lah, nampak gaya nye mcm cukup untuk 1 hari 1 entry..nnt kita kasi update ye..hehe..ermm tapi tgk title mcm byk cite pasal mkn je kan..haha..layan kan aje lah ye nnt..

2 comments:

Pija Dawood said...

Sama kes lah...
banyak tol entri tertangguh, bila tah nak siapkan..

Liessa said...

hehe..tu lah kan..mcm bykk story tapi asik tangguh wat entry..huhu..