Monday, December 03, 2012

..Tiap ujung minggu tgk wayang.. (^_^)

Salam..

ermm sonok le pulak..hehe..tapi untuk makluman bukan tgk wayang di panggung yer..tgk wayang di TV umah aje..pepagi sabtu kadang2 dah cek Astro 1st ade cite ape yg di mainkan..hehe..

minggu lepas baru tertanya tanya, nape la tak kuar lagi cite Istanbul Aku Datang nie, alih2 minggu nie dah kuar dah kat Astro 1st channel 488..tapi utk pengetahuan, aku tak bayo pun..sbb bukan guna astro kan..hehe..

last month ade update jugak movie2 yang dah tengok setiap ujung minggu..minggu ni nak update lagi.. :) wlupun lambat tgk tapi ok la jugakkan tetap dpt tgk..

so semalam n sabtu dapat layan Istanbul Aku Datang..boleh tahan gak la cite nye..wlupun aku  tgk lompat2 sbb susah nak tgk dr mula smpi abis..sbb abg afiq sibuk gak la nak tgk disney junior la, baby tv la..n bila ujan lebat, totap gak la tak dpt tgk..huhu..


minggu sebelum tu lak..dpt tgk cite Ajiboy..kisah budak kecik yg genius nie..cite nye sempoi je kan..malas nak cite lelebih, sbb mesti dah ramai tgk kan.. :)


minggu2 sebelum tu lak..layan cite Budak Pailang nie..cite ni pun sama..aku tgk skip2 je..susah nak tgk full..tapi alih2 faham gak la jln cite nye pasal ape..bg aku boleh la citenye..hehe..


haaa yg ni masa awal2 bulan 11 ari tu kuar..cite Taikun..best gak cite nye..n biasa la mcm poyo n klakar je rasa cite ni..rupa2 nye derang ni bukan samseng..ceh sabar je la..boleh tahan la citenye..bagi aku le.. :)


so minggu depan tak tahu la cite ape yg akan ditayang kan..so tunggu & lihat je la..klu rajin akan aku update lagi..ermmm, ni la namanye..bayo yg sedang2 saja..tapi dpt tgk lebih..hehe..sonok..

3 comments:

Pija Dawood said...

bestnya..

kalau boleh nak pegi tengok jugak. tapi da tak larat nak duduk lama2..

huhuh~

Pija Dawood said...

err.... takde tanda2 g ke?

Liessa said...

hehehe..tu la kan..saba je la..kl nak enjoy kene la tggu anak2 besar2 ckit kan..baru la leh sama2 layan awayang kat luar.. :)

tanda2..alhamdulillah dh slamat bersalin 4hb ari tu.. :)