Thursday, September 19, 2013

..Beriadah sabtu minggu lepas..

Salam..
nak update tp sgt malas nak menaip..huhu..ditambah lak dgn tak berkesempatan nak ngadap laptop bila balik umah..lagi la tak meng update blog ni..huhu..

tapi ni gagahkan kan juga meng update..hihi.. sabtu lepas sepatutnye kitorang ke JB umah adik aku..n nak jumpa skali adik en husband..tapi x menjadi plan nye..so pagi sabtu tu kitorang bawak anak2 ke taman tasik perdana untuk beriadah..

sebenarnya sgt lama jugak tak bawak anak2 ke taman ni..huhu..so pepagi mmg xcited la abg afiq n rana..bila dgr nak ke taman..


skrang ni mmg suka pakaikan baju 3 dak cik ni sama kaler je..tapi tu lah baju sama kaler masih tak byk..so asik ulang2 gitu..hihi..


lepas bekfes terus ke taman..ngat tak ramai org sbb cuti panjang kan..tapi rupanya ramai jugak org..hihi..rania yg dah ngantuk time ni..cam biasa mesti nak isap jari n pegang bantal busuk..


abg afiq ngade..sbb dah lame tak naik gelongsor yg tinggi ni..dia jadi takut..n ajak ayah naik skali..hihi..sib baik ayahnye muat nak masuk..


gelongsor yg ni rendah je..tapi nak jugak ajak ayah main.. :)


main buai lak..


ni masa naik atas untuk gelongsor..


rana lak main gelongsor yg rendah2 je..main sendiri je..hihi..


haaa dah ngantuk..ape lagi tido la jawabnye..


time balik sudaa..perkene sebotol pastu lalok..ngantuk..hihi.. tapi sebelum balik kitorang pekena dulu mee kari kat mana entah lupa lak..tapi area blakang HKL..

kitorang jumpa along n kak maria n terus g situ makan..memula nak makan ikan bakar kat kedai mkn tangling tapi tutp pulak..tu cari yg lain pulak..

k lah nnt sambung lagi, cerita keesokan hari nya n cuti hari Malaysia.. :)

4 comments:

ellysa emran said...

cepat jer rasa bila ank2 da membesar ni kan zatul?

hazlina azmi said...

anak2 mmg suka sgt2 taman tp bila tak tahan bila dorang ngamuk tak nak balik..huhuhu


blogwalking,jemputlah ke blog saya dan bertukar2 link

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Liessa said...

ellysa..tu lah kejap je masa berlalu kan..kita pun makin hari makin tua..hehe.. ko ape kabor..aku baru jengah blog ko..leh kongsi2 cerita..ye tak.. :)

Liessa said...

hazlina.. a ah..mmg sronok layan derang kat taman..pas tu mmg tang balik yang susahnye..hihi..kene buat ayat lain pulak untuk pujuk derang balik..hihi..